Rreth Farmagen

FarmaGen është farmacia më e re online që mundëson shitjen e produkteve farmaceutike si edhe suplementeve, produkteve fitoterapeutike, kozmetike, dispozitiveve mjekësore, artikujve ushqimorë për nevoja të veçanta, produkteve per higjenen dhe femijet, pergatitjeve bimore dhe galenike.

Një staf i specializuar brenda dhe jashtë vendit kujdeset për përzgjedhjen e produkteve më cilësore dhe të çertifikuara të markave më prestigjoze perendimore.

FarmaGen është degë e Farmaci DANI,
30 vjet në farmaceutikë

0.0511
539.93 KB