Forma e kontaktit

Përdorni formën e mëposhtme të kontaktit për të na dërguar një mesazh në lidhje me blerjet online, bashkëpunime ose për sugjerime të ndryshme. Ne do të lidhemi me ju brenda 24 orëve.

Unë i pranoj politikat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Gjithashtu pranoj se IP-ja ime publike do ti bashkangjitet mesazhit për arsyeje sigurie.
Dërgoje

Adresa

  • Rruga Andon Zako Çajupi, 1001
  • Tiranë, Shqipëri

Kontakt

Mediat sociale

0.0578
550.77 KB