Tarifat e transportit

Farmagen mundëson dorëzimin e produkteve që ju porosisni online në të gjithë Shqipërinë. Transporti në Tiranë realizohet brenda 24 orëve ndërsa në rrethe brenda 48 orëve nga momenti i konfirmimit të porosisë. Tarifat transportit janë të shënuara më poshtë dhe ato mund të ndryshojnë në varësi të ofertave që në bëjmë herë pas here.

  • Transporti në Tiranë kushton 200 Lekë dhe është falas për porosi mbi 1.500 Lekë.
  • Transporti në rrethe kushton 300 Lekë dhe është falas për porosi mbi 4.000 Lekë.
0.0786
551.73 KB