Now Saw Palmetto Extract 160 mg Softgels

Marka/Prodhuesi: Now

Çmimi: 3.645,0 Lekë

.

4.050,0 Lekë3.645,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Suplement ushqyes i cili mbështet funksionin e shëndetshëm të prostatës.

Saw Palmetto është një bimë autoktone në Shtetet e Bashkuara Juglindore që ka përbërës bioaktive të acidit yndyror dhe sterolit. Kokrrat e Saw Palmetto janë zbuluar se mbështesin funksionet e shëndetshme të traktit urinar dhe prostatës.


Paketimi: 120 Kapsula xhelatinoze.

Forma Famaceutike
Kapsule
Grupmosha
Të rritur

Merrni 1 kapsulë 2 herë në ditë me ushqim.

0.1192
607.67 KB