Avene SunsiMed SPF 50+

Marka/Prodhuesi: Avene

Çmimi: 3.300,0 Lekë

.

3.300,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Avène SunsiMed Very High Protection SPF50+  

Ofron një mbrojtje perfekte ndaj lëkurës së ndjeshme që paraqet rrezik të lartë të ekspozimit ndaj diellit. Falë kombinimit të tij eksluziv nga laboratoret kërkimore Pierre Fabre, ky produkt për kujdesin e lëkurës e mbron atë nga rrezet e diellit: mbrojtje kundër dëmtimit qelizor të shkaktuar nga stresi oksidativ (nga rrezet UVB/UVA, të dukshme dhe infra të kuqe).

Përmban:

Një sitem filtri të patentuar për mbrojtje optimale nga UVB/UVA;

Një antioksidant i fuqishëm 

Pre-tocopheryl për mbrojtje të shtuar të qelizave;

Uji termal Avene, i njohur për vetitë e tij qetësuese, anti-irrituese dhe zbutëse.

Struktura e tij e lëngshme me një përfundim të thatë pa aplikimi është rezistente ndaj ujit.

E krijuar për të minimizuar rrezikun e reaksioneve alergjike. Jo komedogjene.

Pa alkool.

Forma Famaceutike
Krem
Grupmosha
Të rritur
Me Arome
Jo
Bimorë
Jo
Gjinia
Burra dhe Gra
Vëllimi
80 ml

Apliko 20 minuta përpara ekspozimit në diell

Apliko bollshëm mbi fytyrë, qafë & dekolte

Riaplikoni shpesh për të ruajtur mbrojtjen, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes.

Shmangni kontaktin me sytë dhe në rast kontakti, shpëlajeni me shumë ujë të pastër.

Mos e aplikoni në lëkurë të dëmtuar.


0.1267
613.77 KB