BioNike DEFENCE BODY ANTICELLULITE CREAM - GEL

Marka/Prodhuesi: BioNike

Çmimi: 4.700,0 Lekë

Trajtim lokal, I cili bazohet ne efektin ngrohes/ftohes. Stimulon mikroqarkullimin kapilar, duke bere te mundur drenimin e lengjeve dhe mbetjeve nga indi subkutan, ka nje teksture te lehte qe perthithet lehtesisht nga lekura.

4.700,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Rezultatet nga studimet klinike, pas 6 javeve perdorimi te rregullit te kremit:

Efekti drenues- rritur me 27 %.

Perimetri i kofshes- reduktuar me 3,8 cm.

Reduktimi i pamjes se lekures “orange-peel”- reduktuar me 15 %.

Tonifikimi i lekures- rritur me 58%.

Lekure me e lemuar (raportuar kjo nga 80% e personave qe moren pjese ne studim.

Permban:

Curcuma zedoaria, Eugenia caryophillus, Zingiber oficinale, genistein, kafeine, karnitine, Spirulina platensis, mentol, Capsicum frutescens, Lonicera japonica.

Eksipientët: Polimere gelling, silikone, glicerinë, isohexadekan, alkool denat, Ujë të dejonizuar

Paketimi: 400 ml

Forma Famaceutike
Xhel
Grupmosha
Të rritur
Me Arome
Jo
Bimorë
Jo
Gjinia
Burra dhe Gra
Vëllimi
400 ml

Aplikoni produktin ne mengjes dhe ne mbremje, duke e masazhur.


0.0898
613.77 KB