Rei-shi Mushrooms 270mg Now

Marka/Prodhuesi: Now

Çmimi: 1.940,0 Lekë

Reishi e njohur si kerpudha e jetegjatesise eshte nje superushqim per shendet me te mire, imunitet dhe jetegjatesi. .

1.940,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Kerpudhat Rei-Shi eshte nje perzierje e kerpudhave Reishi (te njohura dhe si Ling Zhi) dhe kerpudhave Shiitake.te dyja jane te njohura ne kulturen Orientale si kerpudha qe jane perdorur nder shekuj per promovimin e shendetit, mireqenies dhe jetegjatesise.

Merrni 2 kapsula dy here ne dite me ushqim.

0.1462
570.68 KB