DEFENCE COLOR HIGH PROTECTION

Marka/Prodhuesi: BioNike

Çmimi: 2.100,0 Lekë

Fondatine me faktor mbrojtes SPF 30 e cila mbulon imperfeksionet dhe eshte e pershtatshme per te gjitha llojet e lekures (edhe ato me te ndjeshmet).

3.000,0 Lekë2.100,0 Lekë
Shtoje në Shportë

E formuluar per te mbrojtur lekuren e ndjeshme ndaj diellit dhe te prirur per te zhvilluar hiperpigmentim. Ndihmon per te forcuar sistemet mbrojtese te lekures ne saje te formules patente ß-Glukan/ L-Carnitine. Eshte e disponueshme ne 5 ngjyra (301 - 305).

Permban:

Patenta ß-Glukan / L-Carnitine: Lehteson skuqjen dhe acarimin e lekures, mbron nga stresi oksidativ dhe promovon mekanizmat e rigjenerimit te lekures.

Filtrat UVA-UVB: Mbrojne nga rrezatimi UVA dhe UVB.

Vitamina E: Veti antioksiduese dhe mbron nga radikalet e lira.

Perdorimi:  Aplikohet ne lekure me ndihmen e furces specifike.

Paketimi: 30 ml0.1012
589.97 KB