Ghimas Health Innovation Tolumar Balsamico

Marka/Prodhuesi: Ghimas Health Innovation

Çmimi: 1.500,0 Lekë

.

1.500,0 Lekë
Shtoje në Shportë

𝗧𝗢𝗟𝗨𝗠𝗔𝗥 është i dobishëm kundër kollës, katarit, vështirësisë në ekspektorim. Efektiv si për kollë të thatë dhe me sekrecione. 𝗧𝗢𝗟𝗨𝗠𝗔𝗥 është i dobishëm për të rritur dhe fëmijë. Përdoret në gjendjet e:


KOLLËS AKUTE të shoqëruar me


● Ftohje

● Sinozit

● Laringit

● Bronkit akut

● Grip

● Pulmonit

● Bronkopneumoni

● Emboli pulmonareKOLLËS KRONIKE të shoqëruar me


● Refluks gastroezofageale

● Shkarkim retronasal nga sinoziti kronik ose

● Bronkit kronik

● Astma

● Alergjii -cigare

● Bronkektazia

● Insuficencë kardiake

● Tuberkolozë

● Patologji pulmonare kronike


Përbërësit: Sakarozë, ujë i demineralizuar, balsam Tolù 8%, ekstrakt Marrubi 2,5%.


Sasia: 150 mlPër të shfrytëzuar sa më mirë përfitimet nga produkti, rekomandohet marrja e masës në tapën e konfeksionit Tolumar 3 herë në ditë për të paktën dhjetë ditë.


Shija me aromë veçanërisht të këndshme për fëmijët, lejon përdorimin edhe më shpesh, veçanërisht kur ndihet ndjesia e kollës (një lugë çdo 1-2 orë) 6 herë në ditë.

0.1534
575.2 KB