Korff Sun Secret Face Fluid Mat Effect SPF 50+

Marka/Prodhuesi: Korff

Çmimi: 3.780,0 Lekë

Sun Secret Fluid Mat kundër njollave.

3.780,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Fluidi mat kundër njollave me SPF 50+ (mbrojtje shumë e lartë) ka një teksturë të butë, të mëndafshtë, me një aromë të lehtë. Filtrat UVB dhe UVA dhe Vitamina PP mbrojnë lëkurën nga fotoplakja dhe parandalojne njollat në lëkurë. Hamamelis siguron një veprim matifikues ndërsa kompleksi Antiox ndalon formimin e radiakleve të lira.

Rezistent ndaj ujit

Pa ngjyrues dhe derivate të grurit. Jo komedogjenik

I testuar klinikisht dhe dermatologjikisht

I testuar për Nikel, Kobalt, Krom, Paladium dhe Mërkur


Aplikojeni në lëkurë të pastër 30 minuta para ekspozimit në diell. Përhapeni produktin me lëvizje të shpejta deri në përthithjen e plotë. Përsëriteni aplikimin disa herë gjatë ditës.

0.1002
596.15 KB