Lierac Homme Set

Marka/Prodhuesi: Lierac

Çmimi: 3.000,0 Lekë

Set për burra që përfshin Shkumë rroje+Balsam pas rroje.

3.000,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Një set i domosdoshëm për burrat. Përmban:


1-Shkumë rroje 3 në 1: kundër irritimeve, zbutëse dhe qetësuese, hidratuese

Tendos dhe zbut qimet për një rrojë të lehtë që në kalimin e parë. Mbron gjithashtu lëkurën falë teksturës kremoze.

Testuar nën kontroll dermatologjik.


Përbërës aktivë:

-Tulipan i zi: forcues.

-Fruta Sichuan: zbutëse dhe qetësuese.


85% e përbërësve me origjinë natyrale.


Paketimi: 150 ml.


2-Balsam pas rroje: kundër irritimeve, zbutës dhe qetësues, hidratues

I jep komfort lëkurës dhe qetëson menjëherë ndjesinë e tërheqjes së lëkurës dhe nxehtësisë pas rrojës. Lëkura është më e fortë.

I testuar nën kontroll dermatologjik. Pa parfum.


Përbërës aktivë:

-Tulipan i zi: forcues.

-Fruta Sichuan: zbutëse dhe qetësuese

-Polisakarid: hidratues.


96 % e përbërësve me origjinë natyrale.


Paketimi: 75 ml.


Shkuma e rrojes:

Aplikohet mbi lëkurën e lagësht. Shpëlahet pas rrojes.


Balsami pas rrojes:

Aplikohet mbi lëkurën e pastruar pas rrojes.

0.0958
604.78 KB