Ghimas Health Innovation Biogel 200 mg

Marka/Prodhuesi: Ghimas Health Innovation

Çmimi: 2.800,0 Lekë

.

2.800,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Biogel 200 mg është një suplement ushqimor që përmban: 𝗤𝘂𝗺ë𝘀𝗵𝘁 𝗕𝗹𝗲𝘁𝗲 𝘁ë 𝗹𝗶𝗼𝗳𝗶𝗹𝗶𝘇𝘂𝗮𝗿. Ideal për të rintë nga 10-18 vjeç kundër stresit psiko-fizik dhe për te ndihmuar përqendrimin, oreksin dhe energjinë. Qumështi i bletës është ushqimi i vetëm i Bletës Mbretëreshë, përmban sheqerna, proteina, lipide, kripëra minerale dhe substanca të ndryshme që nuk dihen plotësisht. Prandaj, qumështi i bletës është një substancë jashtëzakonisht delikate e cila mund të ruhet e paprekur me tharje në ngrirje. Tharja me ngrirje është një teknikë e veçantë që lejon largimin e ujit nga substancat, duke i lënë ato të paprekura dhe të ruhen në mënyrë të përkryer.


Përdorimi i qumështit të bletës rrit performancën proteino-lipidike të dietës dhe përforcon të gjithë sistemet enzimatike të organizmit duke e furnizuar me energji natyrale. Vitaminat e pranishme në sasi të mëdha janë ato të grupit B duke përfshirë Acidin Pantotenik (B5) me veprim të fuqishëm "kundër plakjes", duke vonuar efektet e vjetërimit të lëkurës. Të pranishëm në sasi të vogla Vitamina A, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E. Kripërat minerale të përmbajtura në sasi më të mëdha janë në rend zbritës K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu e Mn, me një prevalencë të fortë të kaliumit, i cili është i rëndësishëm kur individi ka humbur shumë lëngje.


PRANDAJ ËSHTË E DOBISHME NË:


● Asteni


● Konvaleshencë


● Lodhjes psiko-fizike


● Humbje të oreksit


●Anemi


Përmirëson gjithashtu aktivitetin cerebral.


𝗣𝗲𝗿𝗯𝗲𝗿𝗷𝗮: Çdo shishe përmban: 200 mg xhelatinë mbretërore të freskët dhe tretësirë ​​ujore me mjaltë.


𝗣𝗮𝗸𝗲𝘁𝗶𝗺𝗶: 10 shishe.

Forma Famaceutike
Shishe
Grupmosha
Fëmijë

1 flakon në ditë merret nga goja, me stomakun bosh, preferohet mundësisht 15-30 minuta para mëngjesit.


Hapni me ndihmën e lancetës një flakon liofilizat dhe 1 shishe solucion. Hidhni tretësin në liofilizat. Mbylleni flakonin dhe tundeni për disa sekonda. Hiqeni kapakun dhe pijeni përmbajtjen e flakonit. Doza e rekomanduar duhet të shpërndahet nën gjuhë për të pasur një përthithje sa më të lartë pasi gjëndrat nëngjuhësore favorizojnë përthithjen pa ndërhyrjen e lëngjeve gastrike që mund të kufizojnë efektin pozitiv.


Rekomandohet përdorimi 2-3 herë në vit për periudha nga 20-30 ditë, për më tepër pas periudhave të stresit si ndryshimet sezonale, pas sëmundjeve gastrointestinale ose pas formave infektive.

0.1398
610.05 KB