Osteosil Calcium

Marka/Prodhuesi: Ghimas Health Innovation

Çmimi: 1.320,0 Lekë

.

2.200,0 Lekë1.320,0 Lekë
Shtoje në Shportë

𝗦𝗨𝗣𝗟𝗘𝗠𝗘𝗡𝗧 𝗡𝗔𝗧𝗬𝗥𝗔𝗟 që redukton humbjen e masës kockore. Ndihmon në përmirësimin dhe rimodelimin e kockave, në mungesën e kalciumit, keqpërthithjen e kalciumit dhe në rast frakturash, kirurgjie, implante dhëmbësh, në periudhën e menopauzës dhe për individët që vuajnë nga osteoporoza.

Equiseti përmban silic, që është i biodisponueshëm nga goja. Optimizon aktivitetin e enzimës prolyl-hidroksilazë (e varur nga prania e silicit), i pranishëm në rrjetën endoplazmatike të osteoblastit, duke lejuar që të sintetizohet më shpejt dhe me bollëk kolagjeni i llojit që lejon më mirë depozitimin e kalciumit dhe formimin e hidroksiapatitit. Osteoblastet e aktivizuara nga silici janë në gjendje të përdorin sa më mirë kalciumin e disponueshëm në gjak, i cili në prani të silicit përdoret plotësisht për fazat e rimodelimit të kockave. Marrja e dy tabletave në ditë të OSTEOSIL Calcium favorizon riformimin e kockës dhe kolagjenit.Përbërësit: fosfat tribazik kalciumi, niseshte misri, celulozë mikrokristaline, equiseta shuma e ekstraktit të thatë tit. min. 2% në silic, gomë arabike, stearate magnezi, pudër.


Paketimi: 60 tabletaForma Famaceutike
Tableta
Grupmosha
Të rritur
Me Arome
Jo
Bimorë
Po

Dy tableta OSTEOSIL Kalcium në ditë pas mëngjesit dhe darkës për 1 vit me faza (2 muaj përdorim dhe 15 ditë pushim).

0.1052
587.38 KB