Pfizer Centrum Advance

Marka/Prodhuesi: Pfizer

Çmimi: 1.810,0 Lekë

Suplement ushqimor me vitamina dhe minerale nga A në Z.

1.810,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Suplement ushqimor i formuluar në mënyrë specifike për të suportuar nevojat ushqimore tek të rriturit. Formulë e bilancuar dhe e kompletuar.

Cilësi e çertifikuar. Pa sheqer. Pa gluten.


Përfitimet:

-Reduktim i lodhjes dhe mundimit

-Forcim i mbrojtjes natyrale të organizmit

-Shëndet i lëkurës

-Kontraston stresin ambiental


Përbërësit për dozë:

Vitamin A (RE) (25% as beta-carotene) 800 µg, Vitamin E (α-TE) 15 mg, Vitamin C 100 mg, Vitamin K 30 µg, Thiamine 1.4 mg, Riboflavin 1.75 mg, Vitamin B6 2 mg, Vitamin B12 2.5 µg, Vitamin D 5 µg, Biotin 62.5 µg, Folic acid200 µg, Niacin (NE) 20 mg, Pantothenic acid 7.5 mg, Calcium 162 mg, Phosphorus 125 mg, Magnesium 100 mg, Iron 5 mg, Iodine 100 µg, Copper 500 µg, Manganese 2 mg, Chromium 40 µg, Molybdenum 50 µg, Selenium 30 µg, Zinc 5 mg.


Paketimi: 30 tableta.


Forma Famaceutike
Tableta
Grupmosha
Të rritur


0.1934
585.84 KB