Acne Pimple Master Patch

Marka/Prodhuesi: COSRX

Çmimi: 690,0 Lekë

.

690,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Ngjitese te vogla me madhesi te ndryshme qe vendosen mbi akne dhe absorbojne qelbin.

Materiali hidrokoloid i zhvilluar në mënyrë unike nxjerr në mënyrë të efektshme papastërtitë dhe krijon mjedis të lagësht, gjë që e bën procesin e shërimit më të shpejtë.

Ngjitësja vepron si një pengesë kundër baktereve, duke parandaluar infeksionin sekondar.

Këta mjeshtra në shërimin e akneve ngjiten fort në lëkurë dhe bëjnë magjinë duke nxjerrë papastërtitë dhe duke zvogëluar skuqjen.

COSRX Pimple Master Acne Patch vjen në një paketim të rigjenerueshëm dhe paketim të dyfishtë të sterilizuar për ta mbajtur atë higjenik.


  • Hypoallergenic
  • Dermatologist tested
  • Cruelty FREE
  • Parabens FREE
  • Sulfates FREE
  • Phthalates FREE
  • Alcohol FREE
  • Vegan


Përbërësit:

Cellulose gum, styrene isoprene styrene block copolymer, polyisobutene, petroleum resin, polyurethane film, liquid paraffin, tetrakis methane.


Sasia: Nje sheet ka 24 ngjitese me madhesi te ndryshme ne varesi te madhesise se akneve.

Forma Famaceutike
Adeziv
Grupmosha
Të rritur
Me Arome
Jo
Bimorë
Jo
Gjinia
Burra dhe Gra
Vëllimi
0 ml

Pastroni zonën përreth aknes.

Zgjidhni një letër me madhësi më të madhe se vendi i problemit dhe ngjiteni tek vendi.

0.1459
586.17 KB