DEFENCE COVER STICK FOUNDATION

Marka/Prodhuesi: BioNike

Çmimi: 1.925,0 Lekë

Fondatine ne forme stick-u me SPF 30, me mbulim te larte, i lehte per tu aplikuar. I pershtatshem per lekurat sensitive dhe intolerante me probleme me diskolorimin.

2.750,0 Lekë1.925,0 Lekë
Shtoje në Shportë

Mbulon ne menyre perfekte njollat e lekures te lokalizuara si dhe ato te perhapura ne zona me te medha te lekures, ne fytyre dhe trup.

Bazohet ne nje formule te vecante qe i jep produktit nje teksture te lehte qe zgjat dhe e bene ate lehtesisht te aplikueshem ne lekure.

Rezistent ndaj ujit dhe djersitjes.

I disponueshem ne 5 ngjyra.

Permban:

Pigmente te mikronizuara.

Filtra UV: filtra mineral (oksid zinku) dhe organik.

Perdorimi:

Ne trup: Aplikoni produktin ne siperfaqen qe deshironi te mbuloni duke vizatuar disa vija. Me pas me ndihmen e me furce/sfungjeri beni shperndarjen e saj ne menyre te njetrajtshme ne lekure.

Ne fytyre: Aplikoni produktin ne forme vijash (2 ne balle, 2 ne secilen faqe dhe 1 vije ne mjeker). Me pas me ndihmen e me furce/sfungjeri beni shperndarjen e saj ne menyre te njetrajtshme ne lekure duke u nisur nga qendra ne drejtim te pjeses se jashtme te fytyre.

 

E testuar per nikelin, kromin, kobaltin

Pa arome, pa konservues, pa gluten.



0.1312
590.56 KB